Gordon Remzi OČAJAN: Ćerka ulazi u RIJALITI - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Gordon Remzi OČAJAN: Ćerka ulazi u RIJALITI

Holi Remzi, ćerka slavnog kuvara, donela je odluku da uđe u rijaliti.

Holi, ćerka Gordona Remzija, prošla je audiciju za britanski rijaliti program “Love Island”. Slavni kuvar je očajan, ali ćerka već potpisala ugovor, pakuje se i u junu počinje snimanje.

Slavni kuvar, koji se proslavio u rijaliti kuvarskim programima, mesecima je ubeđivao Holi (21) da ne ulazi u rijaliti. Ona je, inače, studirala modu. Učestvovala je i u nekoliko revija, počela da zarađuje kao model, ali sve je to napustila da bi se ovog leta pojavila u egzotičnom rijalitiju.

Holi je druga Remzijeva ćerka od petoro dece.

Holi je druga Remzijeva (54) ćerka od petoro, koliko ih ima sa suprugom Tanjom. Ona je često oca pratila na premijerama i koktelima, a delovalo je da joj “crveni tepih” veoma prija.

Ćerka je upisala fakultet Conde Nast College of Fashion and Design u Londonu, a redovno se pojavljivala sa porodicom u očevoj porodičnim emisijama o kuvanju na CBBC “Kuvajte sa Matildom” i “Remzijev branč”.

Holi prati stope Deni Dajer (24) ćerke glumca iz serije “Istendersi” koji je glumio Denija. Ona je, čak uspela da osvoji nagradu 2018. godine sa dečkom.

Producenti “LJubavnog ostrva” su izjavili da su presrećni što će Holi učestvovati, jer su “baš želeli da je dobiju”.

Mesecima su ubeđivali Holi da se priključi deci slavnih roditelja.

– Mesecima smo pregovarali sa Holi oko njenog ulaska u rijaliti. Ona će biti uzbudljivo pojačanje ekipi i dopašće se gledaocima. Ponaša se veoma lepo, vredna je i ne tretiramo je kao “tatinu zvezdu”. Uspela je da nađe svoj put i biće veoma uspešna – kažu producenti.

Holi uskoro kreće na Majorku da se pridruži ostalim članovima ekipe među kojima je i Harli (24),  sin bivšeg boksera Najdžela Bena.Šou “LJubavno ostrvo” će se snimati u junu i avgustu, a prošle godine je bio otkazan zbog kovida.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar