Google Workspace je sada dostupan za tri milijarde korisnika - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Google Workspace je sada dostupan za tri milijarde korisnika

Google unosi ogromne promene u svoje onlajn usluge. Otvara Workspace ponudu (ranije nazvanu G Suite) svim korisnicima sa Google nalogom, što znači da više ne morate da imate profil preduzeća da biste koristili dodatne funkcije u Drive-u, Meet-u, Dokumentima, Tabelama i mnogim drugim.

Prema saopštenju za štampu, “sada svi tri milijarde i više postojećih korisnika kompanije širom potrošača, preduzeća i obrazovanja imaju pristup potpunom iskustvu Google Workspace”.

Moraćete da uključite Google ćaskanje u Gmail-u da biste omogućili ovo integrisano iskustvo, koje se možda ne oseća kao velika promena jer su besplatni nalozi već imali pristup stvarima kao što su Disc i Dokuments. Međutim, Workspace sa sobom donosi funkcije poput pametnih predloga u e-porukama ili dokumentima, mogućnost @ -pominjanja drugih korisnika da bi ih dodao zadacima i predstavio Google dokumente, tabele ili prezentacije direktno u okviru vaših Meet poziva.

Iako većina ovih funkcija sada postaje besplatna, kompanija predstavlja plaćenu verziju pod nazivom Google Workspace Individual. Cilja se na vlasnike malih preduzeća i pruža “vrhunske mogućnosti, uključujući pametne usluge rezervacije, profesionalne video sastanke, personalizovani marketing putem e-pošte i još mnogo toga na putu”.

Danas objavljeno

TENAA je otkrila detaljne specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Vanja A

Microsoft: “Windows 11 je voljen, prihvaćen je dvostruko brže nego Windows 10”

Vanja A

Facebook Messenger uveo neke bitne funkcije svojim šifrovanim end-to-end razgovorima

Vanja A

Ostavite komentar