27. Novembra 2022.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

Big Portal

Praktično svim učesnicima u konverzaciji možete odobriti pristup datoteci ili dotični fajl ograničiti određenim učesnicima diskusije. Takođe, postoji opcija kolaboracije tj da svi možete istovremeno sarađivati na izradi dokumenta, tabele ili prezentacije dok ste u razgovoru.

Drugo poboljšanje se tiče Gmail pošte. Google kaže da će uzeti u obzir sve vaše skorašnje Gmail pretrage kako bi poboljšao rezultate “search-a” kada koristite uslugu elektronske pošte na internetu. Kompanija kaže da će ovo učiniti vaše rezultate pretrage Gmail-a relevantnijim i kontekstualnim.

Na kraju, postoji  funkcija koja poboljšava rad sa tabelama, a koja će omogućiti korisnicima da promene veličinu bočne pivot editor tabele. Ovo bi trebalo da bude korisno kada su nazivi nekih kolona ili polja pivot tabele, jednostavno predugačka, a želite da prikažete ceo tekst.

Google kaže da će navedena poboljšanja biti dostupna svim korisnicima Workspace-a i G Suite-a u narednih 15 radnih dana. Kompanija je nedavno najavila pogodnosti nadogradnje na individualni plan korišćenja Workspace-a i to povećanjem količine skladišnog prostora sa 15 GB na 1 TB, bez dodatnih troškova za korisnike!

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare