25. Decembra 2021.

Google Voice dobija bitnu opciju za pozive

Big Portal

Zbog toga je objava, koju je Google imao ove nedelje, još zanimljivija. Kompanija proširuje Google Voice nekim važnim funkcijama za prilagođavanje poziva, koje omogućavaju korisnicima da podese uslugu tako da najbolje odgovara njihovim potrebama.

Google je 21. decembra najavio nova prilagođena pravila. Napomenuto je da će dodatne opcije biti podrazumevano isključene, a krajnji korisnici mogu da ih uključe i podese u Settings meniju Google Voice-a. Nove funkcije su već dostupne svim korisnicima.

Google Voice sada podržava prosleđivanje poziva, primljenih od određenih kontakata, koji se šalju broj telefona koji je povezan sa nalogom; alternativno, pozivi iz ovih kontakata se takođe mogu podesiti da se automatski prosleđuju na govornu poštu.

Korisnici mogu da podese Google Voice da automatski proverava pozive primljene od određenih kontakata i, u slučajevima kada pozivi idu na govornu poštu, korisnici imaju opciju da podese više pozdrava u okviru govorne pošte za različite pozivaoce.

Takođe, korisnici koji imaju mnogo kontakata mogu postaviti prilagođena pravila koja se primenjuju na čitave grupe pozivalaca, a ne na svaki kontakt pojedinačno.

Google Voice je dostupan na računarima, Android, iOS i iPad platformama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare