Google Stadia stiže narednog mjeseca - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Google Stadia stiže narednog mjeseca

Google Stadia servis za streaming igara će zvanično biti objavljen 19. novembra. Google je istakao da će serveri biti otvoreni za javnost u popodnevnim časovima, a Stadia će biti dostupna u SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Holandiji, Belgiji, Danskoj, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj.

Po objavi, korisnici će moći da kupe Stadia Founder’s Edition, po ceni od 130 dolara. Paket uključuje Chromecast Ultra, limitiranu ediciju Night Blue kontrolera i dve tromesečne Stadia Pro pretplate. Founder’s Edition omogućava pristup Stadia biblioteci igara do 4K rezolucije, 60fps i sa HDR i 5.1 surround sound podrškom.

Nakon prva tri meseca servis će koštati 9,99 dolara mesečno. Naredne godine Google planira da ponudi Stadia Base pretplatu koja omogućava kupovimu individualnih igara i njihovo igranje u 1080p i 60fps.

Neki od naslova igara, koje stižu na Stadia servis, uključuju Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Destiny 2 i Wolfenstein: Youngblood.

Izvor: Engadget

Danas objavljeno

Optuživali ga za “kriminalno rudarenje”, danas je milijarder

V.R.

WhatsApp postaje manje koristan ako ne prihvatite njegove nove uslove

V.R.

Navodni renderi Sharp Aquos R6 telefona sa Leica kamerama, procurili na internet

V.R.

Ostavite komentar