6. Jula 2019.

Google Pixel 4 će imati superiorno zumiranje zahvaljujući telefoto kameri?

Big Portal

U posljednjem Google Camera buildu smo već čuli za takozvani McFly Mode, ali prema svemu sudeći aplikacija bi mogla skrivati i neke detalje o Pixel 4 telefonu.

XDA-Developers tim je istražio 6.3 verziju Google Camera aplikacije i otkrio je detalje koji ukazuju na telefoto kameru na poleđini. Pronađen je i fajl sa oznakom “SABRE_UNZOOMED_TELEPHOTO”, a istaknuto je da je Sabre interni Google-ov naziv za Super Res Zoom funkciju. Sajt takođe ističe da ove funkcije nisu bile dostupne u prethodnoj verziji aplikacije.

Telefoto kamera na poleđini bi u teoriji trebalo da omogući bolji kvalitet zumiranja u poređenju sa Super Res Zoom i digitalnim zumiranjem. Međutim, moguće je da će Google ići stopama kompanije Huawei, koristeći telefoto kameru i super rezoluciju kako bi ostvario bolje rezultate koji prevazilaze ono što nudi izvorno telefoto zumiranje.

XDA je primetio i nagoveštaje IR senzora, koji bi mogao biti u vezi sa prepoznavanjem lica. Postoje glasine o implementaciji opcije otključavanja preko crta lica u Pixel 4, ali ćemo za potvrdu ovoga morati da sačekamo na zvaničnu objavu narednog Google telefona.

Izvor: XDA-Developers

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare