Google Pixel 4 bi mogao imati 90Hz OLED ekran - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Google Pixel 4 bi mogao imati 90Hz OLED ekran

Google bi s mogao oslanjati na mnogo više funkcija nego što su to gestikulacije i unos bez dodira, kako bi privukao buduće kupce.

Google bi s mogao oslanjati na mnogo više funkcija nego što su to gestikulacije i unos bez dodira, kako bi privukao buduće kupce.

Izvori sajta 9to5Google tvrde da će Pixel 4 i Pixel 4 XL imati brze 90Hz OLED displeje, koji će nositi naziv “Smooth Display”.

Korisnicima će biti dostupan brži ekran, sa boljim odzivom, koji bi bio idealan za gejming i pregled videa sa visokom frejmrejtom. Pixel 4 će imati 5.7-inčni OLED, dok će Pixel 4 XL imati OLED displej od 6.3 inča. Manji ima FullHD+ rezoluciju, dok veći stiže uz QuadHD+ rezoluciju.

Pixel 4 linija bi mogla implementirati i neke trikove za kameru. Telefoni će imati dve kamere na poleđini (12MP standardnu i 16MP telefoto), ali izvori pominju i dodatak DSLR-tipa za telefone. Za sada nije poznato da li su ovo samo dodaci u vidu objektiva ili nešto više sofisticirano.

Oba Pixela će imati stereo zvučnike i Google Assistant funkcije koje će na startu biti ekskluzivne za ovu liniju. Ostale specifikacije ukjljučuju Snapdragon 855 čipset, 6GB RAM-a, minimalno 64GB skladišnog prostora. Izrez u ekranu neće biti prisutan, kako zbog implementacije radara za gestikulacije, tako i zbog senzora za prepoznavanje lica.

Izvor: 9to5Google

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar