Google Photos dobija više opcija za svoju funkciju obrade videa - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Google Photos dobija više opcija za svoju funkciju obrade videa

Najnovije Google Photos ažuriranje dodaje prerađeno iskustvo obrade videa, sa opcijama za kropovanje, izmenu perspektive, granularnu obradu (osvetljenje, kontrast, saturacija, toplina boja) i ugrađene filtere. Prethodno je ugrađeni video editor dozvoljavao samo izmenu dužine, primenu softverske stabilizacije i rotiranje sadržaja.

Google One članovi dobijaju dodatne opcije za obradu fotografija, koje su do sada bile ekskluzivno dostupne na Pixel telefonima. Ovo uključuje Portrait Blur i Portrait Light koji se oslanjaju na machine learning za zamagljivanje pozadine i dodavanje osvetljenja na lica već kreiranih fotografija. Tu su i Blur i Color Pop filteri, koji dodaju informacije o dubini na fotografije kreirane bez portret moda.

Dinamičke preporuke i Sky preporuke će automatski prikazati boje i prilagodiće kontrast na fotografijama, kako bi ih učinili privlačnijim po izgledu. Ove funkcije će biti dostupne svim Google One članovima, sa uređajima koji koriste bar Android 8.0 i imaju 3GB RAM-a ili više.

Izvor: Google

Danas objavljeno

Konačno prošao prijedlog: “Internet je postao divlji Zapad, bilo je krajnje vrijeme”

Vanja A

Intelova nova mega fabrika za proizvodnju čipova u Ohaju je ulaganje vrijedno 20 milijardi dolara

Vanja A

Nova opcija na WA – sa Androida na iOS

Vanja A

Ostavite komentar