Gole Ukrajinke se snimale i slikale na sred puta u Škaljarima - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Gole Ukrajinke se snimale i slikale na sred puta u Škaljarima

Tri mlade Ukrajinke koje su se fotografisale nage na sred ulice u Škaljarima kažnjene su novčano, u iznosu od po 450 evra, zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi kaznila je novčano ukrajinske državljanke D.O (19), V.R (21) i R.K (21), koje je kotorska policija privela juče, nakon što su se na javnom mestu skinule gole i fotografisale.

“One su se 8. jula oko, 15 časova, u mestu Škaljari na javnom jestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor- Trojica, ponašale bestidno”, potvrđeno je “Vijestima” iz budvanskog Suda za prekršaje.

Kako, navodno, piše u presudi, one su se “skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta”. Zbog tog prekršaja kažnjene su novčano, u iznosu od po 450 evra, dodaje se.

“Novac su dužne da uplate odmah pre pravosnažnosti ješenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljene mogu da plate dve trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u celosti plaćena”, pojašnjeno je u presudi.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar