Goldie Hawn proslavila 75. rođendan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Goldie Hawn proslavila 75. rođendan

Goldie Hawn danas slavi 75. rođendan, a njena kćerka Kate Hudson na Instagramu je podijelila slatku poruku.

“Sutra je poseban dan jer obilježava dan kada se rodila moja mama”, napisala je Kate na svojoj Instagram stranici. „Boginja, radnica svjetlosti, ratnica s vatrom, vihor sa repom škorpiona, majka leptira, ona koja širi ljubav, sjajna zvijezda, SREĆAN ROĐENDAN. Volim te do beskraja i dalje. Pridružite mi se i poželite mami G sretan rođendan. Volim te.”

Kevin Mazur/Getty Images for Turner

Dvojac majke i kćeri nevjerovatno je blizak, ne samo u vezi, već i u životnoj situaciji. Kate živi u blizini Goldie i njenog dugogodišnjeg partnera Kurta Russella u Los Angelesu.

Goldie obožava bliskost sa svom djecom i unucima, a nedavno je izjavila: “Dobra porodica je odgovor na sreću.”

JESSE GRANT/GETTY

Nekoliko dana prije rođendana, Goldie je bila na crvenom tepihu sa svojom dugogodišnjom ljubaviu Kurtom Russellom i on je iznio rođendansku tortu! Hawn i Russell prisustvovali premijeri njihovog Netflix filma Christmas Chronicles: Part 2 u Los Angelesu.

Ranije ovog mjeseca par se pojavio na naslovnici časopisa Parade i otkrio tajnu svoje 37-godišnje veze, a Hawn je insistirala: “Nije stvar u tome šta radite, već u tome kako to radite”. Svih ovih godina kasnije, Hawn kaže da Russell još uvijek čini da se osjeća lijepom.

Danas objavljeno

Sumanuto: Kardi Bi kupila ćerki poklone od 29 hiljada dolara

Vanja A

Balensijaga i Ramštajn – saradnja koju niko nije želio

Vanja A

Četiri dana nakon Philipove smrti kraljica se vratila dužnostima

Vanja A

Ostavite komentar