Godišnjica braka Milana i Snežane Borjan: Hvala Bogu što mi te poslao onako mladog i ludog da budem tvoja zvijezda vodilja - BIGportal.ba
Ex Yu

Godišnjica braka Milana i Snežane Borjan: Hvala Bogu što mi te poslao onako mladog i ludog da budem tvoja zvijezda vodilja

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan i njegova supruga Snežana upoznali su se sasvim slučajno.

Zapravo, za njihovo upoznavanje je zaslužna pogrešno poslata poruka,  zbog čega smatraju da ništa nije slučajno i da je njihova ljubav jednostavno morala da se desi. Kako je tadašnja direktorka Partizana jednom porukom zavela golmana večitog rivala, Borjanovi su objasnili jednom prilikom za magazin Hello!

– Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom. Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na “Instagramu”, koji sam neposredno pre toga počela da koristim. Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja “napućena” slika, pripremljena za profil, rekla je Snežana, a Milan je priznao da ga je poruka iznenadila.

– Kad mi je stigla slika direktorke “Partizana”, moj jedini odgovor je bio “šta reći”. (smeh) Usledila je poruka pojašnjenja, i tako je sve krenulo. Iako mi se dopala na prvi pogled, iz poštovanja prema njenom bratu nisam se usuđivao da odmah krenem sa nekom emotivnom pričom, ali je s vremenom sve došlo na svoje. Prvo smo se dopisivali, zatim smo počeli da se viđamo, a godinu dana kasnije smo se venčali, ispričali su nam tada i istakli da od prvog dana neguju zdrav i kvalitetan odnos.

– Najvažnije je da među partnerima postoji uzajamno poverenje. Nas dvoje od prvog dana imamo kvalitetan i zdrav odnos i otvoreno pričamo o svemu. Volimo i da se šalimo. Beograd je pun lepih devojaka koje je teško ne primetiti, pa mu ponekad skrenem pažnju da i on pogleda u pravcu neke lepotice, rekla je Snežana, dok Milan nije skrivao koliko je srećan sa njom.

– Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim je i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo.

Rođenja sina Filipa je kruna njihove velike ljubavi, a na današnji dan su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da”.

– Pet godina smeha, sreće i ljubavi. Manje lepe stvari koje su se dešavale si takođe okretao na smeh i na šalu, pa sam se i u manje lepim trenutcima takođe cepala od smeha. Hvala Bogu i univerzumu što su mi te poslali onako mladog i ludog da budem tvoja zvezda vodilja. Srećna godišnjica braka my love! Love U! – napisala je gospođa Borjan, a odmah se oglasio i Milan.

– Srećna godišnjica braka ljubavi.

Foto: Luka Šarac/Ata/Instagram/Milan Borjan

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Viktor Savić hteo da se našali na račun Marije Šerifović, pa izazvao BURNE REAKCIJE

Zeljka

I JANA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA: 120 kvadrata, tri sobe i dvije terase

Zeljka

Jelena i Novak UPISUJU SINA STEFANA U SRPSKU ŠKOLU

Zeljka

Ostavite komentar