Godišnjica braka: Jelisaveta Orašanin sprema iznenađenje za muža Miloša Teodosića - BIGportal.ba
Ex Yu

Godišnjica braka: Jelisaveta Orašanin sprema iznenađenje za muža Miloša Teodosića

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić vole da obelježavaju bitne datume, a lijepa glumica ovih dana, pored poslovnih obaveza, smišlja način kojim će iznenaditi supruga.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić vole da obelježavaju bitne datume, a lijepa glumica ovih dana, pored poslovnih obaveza, smišlja način kojim će iznenaditi supruga.

Od povratka u Beograd iz Los Anđelesa, gde je na svet donela ćerku Petru kao najlepši plod ljubavi sa košarkašem Milošem Teodosićem, Jelisaveta Orašanin Teodosić ima česte povode za slavlje. Glumica je u petak sa kolegama proslavila jubilarno, 100. izvođenje predstave “Hotel 88”, a za nekoliko dana proslaviće drugu godišnjicu braka, kada će suprugu prirediti i iznenađenje.

– Jelisaveta i Teo vole da obeležavaju bitne datume, a godišnjica braka je svakako jedan od njima najznačajnijih datuma, budući da su tog dana krunisali ljubav pred porodicom i prijateljima pre dve godine u Beogradu. Ona želi da iznenadi svog voljenog muža i ne žali novac ni vreme da mu priredi veliki užitak jer se izuzetno mnogo vole i pomažu. Ima u glavi šta bi to moglo da bude i radi na realizaciji ideje, a očekuje i da Teo nju iznenadi nečim lepim – kaže za “Blic” jedan od Jelisavetinih prijatelja.

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Glumica nije želela da otkriva detalje obeležavanja bračnog jubileja, ali je za “Blic” istakla da joj je u bračnoj zajednici sjajno.

O stotom izvođenju komada koji je osvojio publiku posebnom energijom koju nosi budući da se igra u hotelskoj sobi Jelisaveta govori sa ponosom.

– Ova predstava nosi magiju, a stoto izvođenje je pokazatelj da radimo lepo i da uspevamo da održimo interesovanje publike koje ne jenjava, na našu sreću. Za sve koji nas vole, spremamo još jednu predstavu, odnosno drugi deo “Hotel 88” za kraj septembra. Svako se prepoznaje u ovoj priči o prevari iako je tekst još iz 1932. godine, što znači da je prevare bilo i tada i sada – objašnjava Jelisaveta Orašanin.

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Samo jednom kratkom rečenicom glumica nam je otkrila kako mimo dasaka koje život znače gleda na fenomen prevare.

Na kraju glumica je otkrila i da još nije pronašla mehanizam kojim bi sprečila da je nešto izbaci iz takta.

– Definitivno nisam od onih ljudi koji su naučili da izbroje do tri i reaguju. Planem u sekundi, ali bar moje okruženje zna na čemu su sa mnom. Nervoza je ipak najpogubnija za mene u takvim situacijama – iskrena je Jelisaveta.

FOTO: S. KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Jelisaveta i Teo se sele u Moskvu

Jelisavetin partner u komadu “Hotel 88 soba” Vladimir Aleksić je kroz njemu svojstvene improvizacije usred predstave publici ispričao da Jelisavetu očekuje preseljenje u hladnije krajeve, te je nagovestio da je glumičin suprug izabrao Moskvu za nastavak plodne karijere.

– Dok sam bila u Americi, Vlada je počeo da improvizuje na taj način, proziva me na sceni, priča o meni kao o nekoj tamo glumici. Otkriva detalje iz mog privatnog života, a i ne prekrsti se – rekla je Jelisaveta, i dodala:

– Putovaću na predstave, to mi nije problem.

Danas objavljeno

Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Vanja A

Kubura na meti hakera: Pokušava da povrati svoj fejsbuk profil!

Vanja A

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Vanja A

Ostavite komentar