GoCycle: E-bicikl na rasklapanje - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

GoCycle: E-bicikl na rasklapanje

GoCycle, čiji su električni bicikli u posljednje vrijeme postali prilično popularni, najavio je još jedan model – Gxi, koji donosi opcije koje imaju i premijum modeli, te može da se sklopi za 10 sekundi.

Eksperti tvrde da se radi o trenutno najboljem električnom biciklu, a i cena je u skladu sa tim, te će model moći da se nabavi za 4.199 evra. Novi bicikl teži 17,5 kilograma, te ima sada već prepoznatljive točkove i bateriju od 375 Wh koja može da se ukloni prilikom sklapanja. Prednji motor od 500 W može da razvije brzinu od oko 32 kilometra na sat, a dostupan je samo na modelima u Sjedinjenim Američkim Državama, dok evropski korisnici dobijaju motor od 250 W koji ide do 25 kilometara na sat. Bicikl po jednom punjenju može da pređe između 40 i 45 kilometara, što je prosečna razdaljina kada su električni bicikli u pitanju.

Model bi na tržište trebalo da stigne početkom 2020. godine, te se očekuje da, uprkos tome što je kompanija Brompton do sada bila glavna asocijacija kada su u pitanju sklopivi bicikli, postane simbol lako prenosivih električnih modela, koji zahvaljujući novom dizajnu izgledaju modernije i spremno da uđu u novo doba električnog transporta.

Izvor: The Verge

Danas objavljeno

Facebook ranjivost bi hakerima mogla omogućiti da prigrabe e-mail adrese korisnika

Vanja A

Cooler Master predstavlja novu liniju hlađenja – MasterLiquid Illusion

Vanja A

Divlji zapad postaje još suroviji sa ovim Red Dead Redemption 2 modom

Vanja A

Ostavite komentar