Goci Tržan nije uspjela vantjelesna oplodnja: Nemam više snage… - BIGportal.ba
Ex Yu

Goci Tržan nije uspjela vantjelesna oplodnja: Nemam više snage…

Goca Tržan i suprug Radomir Raša Novaković nedavno su bili u jednoj klinici u Pragu, međutim, pjevačica ponovo nije uspjela da zatrudni, zbog čega se mnogo razočarala. – Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvijek otvoreno pričala o vantjelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve…

Goca Tržan i suprug Radomir Raša Novaković nedavno su bili u jednoj klinici u Pragu, međutim, pjevačica ponovo nije uspjela da zatrudni, zbog čega se mnogo razočarala.

GRCAĆETE U SUZAMA KADA ČUJETE! Goca Tržan već 20 godina krije MRAČNU TAJNU!  Nikada nije otkrila porijeklo jezivih stihova svog VELIKOG HITA | Novi.ba

– Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvijek otvoreno pričala o vantjelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim – kaže Goca.

– Mjesecima prije odlaska na vantjelesnu morate da odradite gomilu analiza. Na svakih nekoliko dana vade vam krv, pa rezultate morate da nosite kod doktora, pa opet u laboratoriju, pa opet kod doktora. I sve tako u krug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije – dodala je pjevačica.

– Dešava mi se da sva oteknem, podivljaju mi hormoni. Uvijek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kad oplodnja ne uspije, kad se ništa “ne zakači” – zaključila je Goca.

Izvor: Nadlanu.com

Danas objavljeno

Veliki intervju Marine Tucaković iz 1983: Koga je smatrala najboljom pjevačicom Jugoslavije

Zeljka

Tucaković je za nju napisala stih vrijedan 100.000 evra; “Nije zauvijek otišla”

Zeljka

“Bili smo kao nokat i meso”: Damir Handanović o saradnji sa Marinom Tucaković

Zeljka

Ostavite komentar