GOCA TRŽAN RUŠI TEK KUPLJENU KUĆU Sa Rašom i Lenom se seli u hotel, za to ima JAK RAZLOG - BIGportal.ba
Ex Yu

GOCA TRŽAN RUŠI TEK KUPLJENU KUĆU Sa Rašom i Lenom se seli u hotel, za to ima JAK RAZLOG

Poslije više od deset godina koliko je živela u Mirijevu, Goca Tržan se preselila u Rakovicu, gdje je kupila kuću.

U novom porodičnom gnijezdu ona živi sa kćerkom Lenom i suprugom Rašom, a Super TV donosi prve fotografije mjesta gdje su se nastanili. Međutim, saznali smo da njihova kuća više neće izgledati ovako jer se uveliko spremaju da je renoviraju, ruše i grade neke prostorije iznova.

Iako su se u novi dom uselili nedavno, pjevačica je odlučila da ga gradi ispočetka. Kako saznajemo, radovi počinju u narednih nekoliko nedjelja, zavisi od vremenskih uslova, a o svemu su se prethodnih mjeseci konsultovali s arhitektom, koji je njihov kućni prijatelj.

– Kada su se preselili, Raša je u prizemlju kuće napravio studio gdje svira i komponuje, a često mu se i Goca pridruži pa zajedno sviraju i pjevaju. Na spratu iznad je njihova porodična oaza u kojoj provode najveći dio dana, tu su im prostoje za uživanje, spavaća soba, kuhinja… Kada su se uselili prošle godine, oni su samo donijeli stvari i nisu prostor prilagodili sebi. U međuvremenu, Goca je počela da se bavi blogom, pa je odvojila dio stana i za snimanje svojih klipova – kaže izvor Blica, i dodaje.

– Zato je Goca insistirala da renoviraju kuću, ali su čekali proljeće da počnu sa radovima. Ona je temperamentna i voli da sve drži pod kontrolom, pa je svjesna da joj neće biti lako da mjesece provede u razgovoru i dogovorima sa majstorima. Ona smatra da svi treba da se presele u hotel dok se budu rušili zidovi i gradile nove prostorije. Ovo rušenje i građenje će je koštati kao manji stan, a radovi će se završiti do kraja ljeta.

Foto: Snežana Krstić/RAS srbijaU adaptiranom domu Tržanove svako će imati svoj kutak, Raša za svirke, Lena za drugarice i učenje, a Goca za snimanje bloga.

– S obzirom na to da su naprasno donijeli odluku o napuštanju stana u Mirijevu zbog svega što se izdešavalo, nisu imali mnogo vremena da odaberu kuću za kupovinu. Prostorija u kojoj je Raša svirao nije imala zvučnu izolaciju, a sada će imati – kaže naš izvor.

Da radovi nisu počeli, uvjerili smo se na licu mjesta, kada smo posjetili kraj u kojem živi pjevačica, koju smo uslikali po povratku sa treninga. Bez šminke i u trenerci, ona je nosila torbu s opremom, parkirala se ispred kapije kuće i ušla unutra.

Kupila i novi auto

Ono što smo primijetili kada smo uslikali Gocu ispred kuće jeste to da ima novi auto. Dok je ranije vozila manje automobile, pjevačica je ovog puta kupila džip. Crnog četvorotočkaša parkirala je lako, a da joj odgovara komfor većeg auta, govori činjenica da na zadnjem sjedištu sada ima prostora za sve krpice i opremu koju nosi sa sobom.

Danas objavljeno

Četiri godine poslije očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

V.R.

Milica Pavlović otkrila koliko su kolege bile surove preme njoj!

V.R.

Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija

V.R.

Ostavite komentar