Goca Tržan otkrila šta zaista misli o Ivani Peters - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan otkrila šta zaista misli o Ivani Peters

Goca Tržan i Ivana Peters su na vrhuncu slave jedne od najpopularnijih dens grupa devedesetih “Tap 011” , odlučile da je napuste i krenu dalje različitim putevima. Goca je započela solo karijeru, a Ivana je osnovala grupu “Negativ”. -Danas obožavam Gocinu otvorenost, što mi je nekada kod nje najviše smetalo. Smatrala sam da…

Goca Tržan Ivana Peters su na vrhuncu slave jedne od najpopularnijih dens grupa devedesetih “Tap 011” , odlučile da je napuste i krenu dalje različitim putevima. Goca je započela solo karijeru, a Ivana je osnovala grupu “Negativ”.

-Danas obožavam Gocinu otvorenost, što mi je nekada kod nje najviše smetalo. Smatrala sam da je isuviše ekstrovertna, na svoju štetu, što danas cijenim i smatram vrlinom i hrabrošću, rekla je Ivana svojevremeno za “Hello!”, a Goca je otkrila kakvo mišljenje ima o nekadašnjoj koleginici iz benda.

https://www.instagram.com/p/BwCNBJxhUPg/?utm_source=ig_embed

Prema Ivani imam neki majčinski nagon. U nekim trenucima dolazilo mi je da je zadavim, a već poslije nekoliko minuta grlila bih je i ljubila kao majka ludo dijete. Bila je povodljiva i sklona da joj drugi nameću mišljenje. To je njena priroda, ona je Lavica, voli svoje, ali se utapa u okolinu. Onda u nekom trenutku “otkači” i sve naglo prekine. Kod Ivane mi se sviđa njena umjetnička, tanana priroda, koja nije karakteristična za mene. Ja sam pragmatična, a ona od početka do kraja predana umjetnosti.

Da su ostale prijateljica i danas Goca je potvrdila fotografijom koju je objavila na svom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BzOr8bOiXsH/?utm_source=ig_embed

-Moj saborac. Prijatelji zauvijek, napisala je Goca pored njihove zajedničke fotografije.

Hellomagazin.rs/M.M

Foto: Instagram/Printscreen

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar