Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa! - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Goca Tržan poznata je po tome da uvek javno iznosi svoje mišljenje, pa je tako i ovaj put otkrila koju estetsku intervenciju je imala.

Naime, pevačica ne krije da svoj blistavi izgled ne duguje samo “prirodi”, već da ide i na razne tretmane kako bi umanjila proces starenja. Ovaj put Goca je otišla na botoks i pokazala svima na Instagramu proces, pa je napisala i inspirativnu poruku za sve žene.

Goca Tržan
foto: Printscreen/Instagram

“Pre nego Što se “pecnete” ovim Čudom, dobro se informiŠite. Moja doktorka ima laku ruku i odličnu tehniku, pa samim tim i rezultate. Kao što vidite – nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, “prirodna”, ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje”, napisala je Goca, pa dodala:

Goca Tržan
foto: Printscreen/Instagram

“Nije sramota ostariti, ‘alo, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti…”

Goca Tržan
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Nina Badrić smeđu kosu zamijenila plavom: “Femme fatale”

V.R.

Ostavite komentar