10. Jula 2021.

Goca Tržan o vaspitanju ćerke i problemima

Big Portal

Pevačica Goca Tržan ponosna je na svoju ćerku Lenu, ali je otvoreno govorila i o pojedinim problemima sa kojima se suočila kada je reč o vaspitanju naslednice.

– Lena je vrlo zrela i otresita, pa ume to da ‘ishendluje’. Naravno da smo mnogo puta pričale, pokušavala sam da joj objasnim da neke stvari apsolutno nemaju veze s njom. Imala je profil sa dvadeset hiljada pratilaca i obrisala ga je, ne zanima je to. Ima drugarice, izlazi u školsko dvorište, a ne okolo. Par puta je otišla u nargila bar, pa sam ja to saznala, pa se pravdala kako su svi išli. Rekla sam joj da ako svi skaču sa mosta ne treba i ona da ih sledi. Imamo te situacije gde se stalno borim s tim što je deci sve dozvoljeno, što imaju previše izazova a premalo svesti o tome sa čim se suočavaju. Lena još nije svesna da poznajem puno ljudi u ovom gradu, da teško može da se sakrije, što za nju može biti loše ali će zapravo shvatiti da je to za nju veoma dobro jer će sutra biti zaštićena – rekla je Goca Tržan jednom prilikom za medije, prenosi “Kurir”.

– Teona neće nositi markirano, ja sam vaspitan da novac nije sve u životu, biće i ona tako vaspitana. Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari, pa ću da joj kažem: ‘Sad na pijacu da kupuješ, prvo ćeš da zaradiš, pa da kupiš za sebe’ – ispričao je reper Vuk Mob, govoreći o ćerki Teoni.

– Slušala sam savete onih starijih i onih koji imaju duže decu od mene, ali ne sad slepo da sam ih pratila. Knjige nisam čitala, to moram da priznam, i mislim da nigde nisam pogrešila. Ali sigurno da svi mi nekad pogrešimo, bilo u ljubavi, bilo u poslu. Mislim da do sada nigde nisam pogrešila. Ona je fina, vaspitana, iako ima samo tri godine, veoma je emotivna, to je povukla na oboje. Ima neku harizmu, energiju, gde god dođe, primećena je – rekla je nedavno Slađa Alegro o svojoj naslednici Mili.

– Dete treba da ispolji svoje afinitete… Ako ga igranje sa barbikom čini srećnim, zašto da ne?! Kada bi roditelji više osluškivali svoju decu, bila bi mnogo srećnija. Izrasli bi u zdrave i neiskompleksirane osobe, a ne u žrtve sopstvenih roditelja – rekla je jednom prilikom Mia Borisavljević i dodala da ćerku vaspitavaju kroz priču.

– Nikako nisam za batine. Ne uspostavlja se autoritet samo fizičkom silom. Postoje mnoge druge metode kojima se gradi strahopoštovanje kod dece. Bojan (prim.aut. Grujić, nevenčani suprug) i ja nikada nismo tukli Emu (prim.aut. ćerku), već joj kroz priču objašnjavamo šta sme, a šta nije u redu da radi. Odmalena smo joj usađivali kako treba da se ponaša, postavljali smo joj granice do kojih sme da ide kroz igru i razgovor. I, verujte mi, delotvorno je bez ijedne ćuške – rekla je Mia.

Folk zvezda Ceca Ražnatović je svojevremeno objasnila da ona neće vaspitavati svog unuka Željka, te da to prepušta njegovim roditeljima, a ona je tu kao baka, da ga razmazi. Veljko Ražnatović često pokazuje kako je pažljiv otac, često sinu peva pesmice, pokazuje mu poljoprivredne mašine i izvodi ga u prirodu.

– Samo sam odrastao, videćemo kakav sam otac. Znam da zamenim pelene, pomažem Bogdani u većini stvari. Moja žena ga više čuva, ja sam tu, u svojoj ulozi svaki dan, ponosim se što sam mlad otac. Sve bih opet isto uradio, to je moj sin, najviše ga na svetu volim. Isti je kao ja, isti je čovek. Ima karakter, videćemo za osobine – rekao je Veljko u jednoj emisiji.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare