Goca Tržan o trećoj bračnoj noći: Svakako nisam izgubila nevinost - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan o trećoj bračnoj noći: Svakako nisam izgubila nevinost

Goca Tržan vjenčala se u crkvi 17. jula, kada su ona i njen izabranik Raša Novaković izgovorili sudbonosno “da” po drugi put.

Oni su stali pred matičara pre šest godina, s sada su to učinili u crkvi, a tom činu prisustvovali su samo članovi porodice i nekoliko prijatelja.

„Ja sam na ludom kamenju već godinama. Samo nemojte one floskule “Zaklela se na večnu ljubav pred Bogom“. Treća bračna noć… Pa svakako nisam izgubila nevinost, ako te to zanima – rekla je Goca u šali u jednoj emisiji, piše „IDJTV“.

Pevačica je potom otkrila svoj recept za savršeni brak.

„Savršeni brak je onaj u kome imaš partnera kog prihvataš onakvog kakav jeste, i koji tebe prihvata onakvu kakva jesi, i u tome uživa. Ne postoji ništa savršeno na ovom svetu. Niko od nas nije savršen, ali to i jeste suština… Moj “savršeni“ brak, i svi mislimo da smo savršeni i da smo uvek u pravu. To i jeste suština života, da zavolimo ljude onakve kakvi su“, dodala je Tržanova.

Podsetimo se, Goca i Raša veliku svadbu pravili su 20. septembra 2015. godine, a na crkveno venčanje čekalo se skoro 6 godina. Svadbeno veselje tada je upriličeno na Dedinju, uz mnoštvo javnih ličnosti.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Komšije Dare Bubamare iz Novog sada razvezale jezik: Pjevačica ima penthaus u elitnom dijelu, a evo kakva je privatno!

V.R.

Nada Topčagić: Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

V.R.

Džejla Ramović napustila Balkan: Upisala fakultet daleko od kuće, sestra joj uputila dirljivu poruku

V.R.

Ostavite komentar