Goca Tržan o bivšem mužu: Prokockao je svu moju ušteđevinu - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan o bivšem mužu: Prokockao je svu moju ušteđevinu

​O braku i odnosu bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića i dalje se piše, a pjevačica je sad otvorila dušu i otkrila šta je dovelo do kraha njihovog braka.

Goca je istakla da je tokom zajedničkog života sa Ivanom proživjela pakao, prije svega zbog njegovih poroka – alkohola i kocke.

“Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji”, priznala je Goca u svojoj emisiji “Ako progovorim”.

Ona je istakla da je imala želju da mu pomogne da se izliječi, ali uzalud.

“Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: ‘Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti’. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga”, ispričala je pjevačica i otkrila u kom trenutku je presjekla i napustila ga.

“Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem”, završila je Goca koja danas uživa u drugom braku sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Veliki Glogovac, čovjek od principa: Ni holivudskim facama nije popuštao

Zeljka

Pet godina od smrti Nebojše: Oni su bili uz njega do poslednjeg trenutka

Zeljka

“Šta vam je? Prvo se smirite”: Anđelka o posjetama PSIHOTERAPEUTU

Zeljka

Ostavite komentar