Goca Tržan nikad iskrenije o ćerki Leni - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan nikad iskrenije o ćerki Leni

Goca Tržan iskreno o odnosu sa ćerkom.

Goca Tržan ogolila je veliki deo privatnog života kada je odlučila da svoju intimu prikaže u programu “Moj savršeni brak”, a sada otvoreno govorila o svojoj ćerki Leni.

Pevačica je otkrila da je Lena sada u “nezgodnim” godinama, kao i da joj je dopustila da sama odlučuje o kadrovima u kojima želi da se pojavi.

“Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji”, ispričala je pevačica u emisiji “Kec na jedanaest”, gde je, inače, otpevala i neke od njenih najlepših balada pa je na pitanje voditeljke da li ima omiljenu, odgovorila:

“Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pesme čujem rečenicu: ‘Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pevaš’. Ima dosta pesama koje stoje u onim delovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pesmama. Tako sam, na primer, u periodu od 2000. do 2005. najviše volela pesme ‘U niskom letu’ i ‘Po mome srcu hodaj’, nakon tog perioda ‘Haljinu’, onda ‘Voleo si skota’ i ‘Gluve usne’… Sada mi je omiljena moja nova pesma koju ćete tek čuti. Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu”, priznala je Goca.

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar