Goca Tržan nikad iskrenija o vantjelesnoj oplodnji - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan nikad iskrenija o vantjelesnoj oplodnji

Pjevačica Goca Tržan i njen surpug Raša Novaković već deset godina vode mukotrpnu borbu za potomstvo. U “Vikendu na K1” na K1 televiziji Goca je otvoreno pričala o tom procesu.

“Mnogi parovi ne žele da otkriju ni svojim familijama da idu na vantelesnu oplodnju, jer kod nas na Balkanu postoji jedan primitivan stav da ljudi koji ne mogu prirodno da začnu da su to ili manje muškarci ili žene, da manje vrede kao ljudska bića”, rekla je Goca.

Goca je podjelila svoje iskustvo na klinikama
“U čekaonicama su pored mene uvek bili skrušeni ljudi. Lekari su tu da pomognu, ali nisu Bogovi. Mnogo je bitno da kroz taj proces postupate pozivitno, pa čak i ako ne uspe ne znači da smo moj suprug i ja manje vredni kao ljudska bića, ja sam se sa tim odavno pomirila. Moja i Rašina borba za potomstvom traje od kako smo zajedno, već 10 godina”, rekla je Goca.

Pjevačica je otkrila da se radi o ogromnoj sumi novca kada je vantjelesna oplodnja u pitanju.

“Jedna vantelesna oplodnja vas košta od 3.000 do 5.000 evra, a lekove koje primate po 12 dana su oko 2.000 evra. Testovi su od 160 evra pa na gore. Morate ozbiljno da ekonomišete budžet, neki parovi moraju i da dignu kredit”, rekla je.

Goca Tržan nikad iskrenija o vantjelesnoj oplodnji

Dobija negativne komentare dobija od raznoraznih ljudi
“Spočitavali su mi sa koliko godina sam se odlučila da ostanem trudna i rekli da treba da ćutim, da budem skromna i da će mi Bog dati dete ako je tako suđeno. E baš takav pristup prena ženama i muškarcima na ovim prostorima dovodi do toga da mnogi parovi ćute o tome”, zaključila je Goca za K1 televiziju u “Vikendu na K1”.

(Magazin Novosti)

Danas objavljeno

“Želim da budem u kontaktu s Dušanom, ali ne dobijam odgovor nazad”

Vanja A

Tajna izgleda glumice Milice Milše

Vanja A

Bio je Anđeo na zemlji, krasio ga je božanski glas, a sada su isplivali nepoznati detalji iz njegovog života

Vanja A

Ostavite komentar