Goca Tržan izazvala polemiku: Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima! - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan izazvala polemiku: Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima!

Goca Tržan je neko ko se ne libi da javno iznese svoje stavove, pa makar se oni kosili sa uvređenim stereotipima koji već dugo vremena vladaju u svetu muškaraca i žena, a posebno u Srbiji.

Gostujući kod Sanje MArinković u “Magazinu IN”, Goca je vrlo otvoreno pričala na temu ljubavnika i ljubavnica, iznevši neke činjenice koje su svima vrlo dobro poznate, ali o kojima se uglavnom ćuti.

– Mislim da žene mnogo manje pričaju o tome koliko su neverne nego muškarci. Nije društveno prihvatljivo da žene imaju ljubavnike, a vrlo je prihvatljivo da muškarci imaju ljubavnice i zbog toga žene to rade. Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima – šokirala je Goca odmah na početku i nastavila:

– Žene imaju potpuno pogrešnu predstavu, misle kad nađu ljubavnika da će on da učini nešto za njih. Onda kad shvate da je to ista stvar kao i ono što imaju kod kuće, to zbliži muškarca i ženu, bračne drugove. Muškraci imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome da mi njih varamo kada se zaljubimo, to nema veze sa životom – rekla je Goca, izazvavši pravu buru kako u studiju, tako i na društvenim mrežama.

– Mi smo na Balkanu vaspitavani u jednom pogrešnom maniru, što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena, majka i supruga. Mislim da je to jezivo u 21. veku, da žene i dalje robuju tim stereotipima da moraš da budeš žrtva, da bi te okolina priznala kao dobru suprugu i dobru majku – naglasila je Goca u pomenutoj emisiji.

Foto: ATA Images

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Pjevačica u drugom planu: Oni su sinoć ukrali slavu Ani Nikolić

Zeljka

Željko Joksimović oduševio publiku u Opatiji

Zeljka

Hrvatska glumica u najmanjem bikiniju svih vremena

Zeljka

Ostavite komentar