Goca Šaulić odlučila da vilu na Dedinju da u zakup - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Šaulić odlučila da vilu na Dedinju da u zakup

Kako živi sama i svaki kutak je podsjeća na pokojnog supruga, riješila je da svoj dom da u zakup. Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 evra mjesečno, saznaje Kurir. Pjevačeva žena već šest…

Kako živi sama i svaki kutak je podsjeća na pokojnog supruga, riješila je da svoj dom da u zakup.

Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 evra mjesečno, saznaje Kurir.

Pjevačeva žena već šest meseci, koliko je prošlo od njegove pogibije, sama živi u njoj. Kuća, čija je vrijednost milion evra, prepisana je na njihovo troje djece Sanelu, Ildu i Mihajla, a Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj. S obzirom na to da je prostor prevelik za nju samu, a i svaki kutak je podsjeća na Šabana, ona je u dogovoru s djecom odlučila da je da u zakup.

https://www.instagram.com/p/BnXEhTVAE1g/

Goca je u toj kući provela posljednje godine sa Šabanom. Ona se još uvijek nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vrijeme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. U njenom slučaju vrijeme ne liječi rane. Njeni najbliži posavjetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim ćerkama i sinu – otkriva naš dobro obavješten izvor i dodaje da su upravo djeca insistirala da se izda.

S obzirom na to da Sanela i Ilda imaju svoje porodice, a i Mihajlo živi sa svojom izabranicom Danijelom, oni su se ponudili da Goca dođe kod nekog od njih. Ona na to nije pristala jer smatra da njena djeca treba da žive bez nje. Zbog toga će, čim izda kuću, za sebe iznajmiti stan. Njoj su se već javili ljudi iz dvije-tri ambasade i raspitivali se o cijeni. Šabanova udovica lično je pregovarala s njima. Ona je pametna i mudra žena, koja je godinama vodila Šaulićevu karijeru i finansije, prema tome niko ne može da je prevari. Ponude idu i do 8.000 evra mjesečno. Još uvijek nije sve riješeno, pregovori su u toku – otkriva naš izvor.

https://www.instagram.com/p/BfJxEQKl5Sp/

Gordana Šaulić nije odgovarala na pozive, tako da smo ostali uskraćeni za njen komentar.

https://www.instagram.com/p/BlkTq7egr1n/

Glossy

Foto:Instagram

Danas objavljeno

“On je naš najinteligentniji glumac i član je MENSE!”

Zeljka

Devedesetih je pjevao najljepše balade, a djevojčice su ludele za njim

Zeljka

Goran Bogdan i Rade Šerbedžija u istom kadru – šta to spremaju?

Zeljka

Ostavite komentar