Kako se pisalo, Goca za mesečnu rentu porodičnog doma uzima čak pet hiljada evra.

Šabanova udovica odlučila je da se iz porodične vile preseli u raskošan, prostran stan koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće – na Dedinju. Goca je za luks stan u novoizgrađenoj zgradi iskeširala 450.000 evra.

– Goca je nedavno pazarila luks stan u novoizgrađenoj zgradi na Dedinju. Stan ima oko 150 kvadrata, a kvadrat u toj zgradi košta 3.000 evra. Goca je iskeširala za ovu luksuznu nekretninu oko 450.000 evra. Jednostavno se oduševila tom zgradom koja je na veoma dobroj lokaciji, a dodatno joj je značilo što je zgrada u neposrednoj blizini njihove vile. Goca je tu našla svoj mir i oseća se kao da tu živi godinama. U stanu živi sama, ali je često posećuju sin i ćerke – rekao je dobro obavešteni izvor.

Inače, vrednost vile Šaulićevih na Dedinju procenjuje se na oko 1.000.000 evra. Kuća je relativno nova, a poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum, kao i veliko dvorište. Pre izgradnje ove vile, Šaulići su živeli u kući koju su pazarili od Titove unuke Zlatice.