Goca Božinovska ide na odmor dok se Bojana ne porodi - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Božinovska ide na odmor dok se Bojana ne porodi

Goca Božinovska spremna za odmor.

Goca Božinovska rešila je da predahne od svih obaveza, ali i stresnog perioda vezanog za smrt majke, te otputuje na letovanje ranije nego što je to do sada bio običaj.

Pevačica najpre želi da “napuni baterije” pred porođaj svoje snajke Bojane Rodić, kojoj je termin zakazan za avgust, a onda da se u potpunosti posveti unuku.

“Da završim danas još obaveze koje imam, pa putujem sutra na more da se odmorim. Idem sa drugaricom malo da uživam, ostaću deset ili 15 dana. Kako mi bude ćef. Posle svega mi je potreban odmor”, započela je.

Iako su se brojne njene kolege vratile nastupima, Goca je leto rezervisala isključivo za svoj odmor i doček prvog unuka.

“Nemam nikakve nastupe, ne mogu da se bakćem još sa tim dok se korona ne smiri potpuno, jer ja nisam klupski pevač. Videću, sad želim da se odmorim, pa kad se Bojana porodi i kad se oporavi od porođaja, onda ću razmišljati o pevanju”, ističe Božinovska.

Što se tiče prinove, njen sin Mirko Šijan i Bojana su sve spremili, a Goca dodaje i da unuku nije želela da kupuje ništa dok se ne rodi, jer je čula da to ne valja.

“Kuća je odavno sređena potpuno, njih dvoje su samo okrečili i promenili neki nameštaj. Ja bebi neću ništa unapred da kupujem dok se ne rodi, jer kažu da ne valja. Bolje da ispoštujem to, biće vremena za sve”, zaključila je pevačica.

Danas objavljeno

Nikola Jokić uskoro tata, očekuje djevojčicu?

Zeljka

Ana Ivanović dokazuje da je “malo mnogo”: Savršena kombinacija haljine i sandala

Zeljka

Poznata voditeljka na odmoru sa Anom Mihajlovski polomila nogu

Zeljka

Ostavite komentar