Glumica se žali da ne može da govori sa britanskim naglaskom - iako je Britanka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica se žali da ne može da govori sa britanskim naglaskom – iako je Britanka

Glumica Mili Bobi Braun rekla je da ima poteškoće da za svoju novu ulogu u filmu “Enola Holms” priča britanskim naglaskom – iako je Britanka.

U novom filmu, zvezda serije “Stranger Things” tumači mlađu sestru od Šerloka Holmsa. U ostalim ulogama pojavljuju se i Henri Kevil kao najpoznatiji britanski detektiv, i Helen Bonam Karter kao njihova majka.

Braun je rekla da je ova uloga bila izuzetno zahtevna za nju jer radeći na seriji koja ju je proslavila naučila je da glumi – na američkom akcentu.

Poslednjih pet godina glumim osobu koja govori sa američkim akcentom, i zaista mi je teško da sada glumim Britanku, iako jesam sama Britanka”, rekla je ona “Radio Tajmsu”.

Braun je rođena u Španiji, a njeni roditelji, Britanci, preselili su se u Bornmut kada je napulila četiri godine. Četiri godine kasnije njena porodica se seli u Floridu kako bi Mili mogla da započne svoju glumačku karijeru.

Prikazivanje Netfliksovog filma “Enola Holms” zakazano je za 23. septembar, a već pre nekoliko meseci produkciji je zaprećena tužbom zbog načina na koji film želi da predstavi Šerloka Holmsa.

B92

Danas objavljeno

Forbs: Ilon Mask više nije najbogatiji čovek na svijetu

Vanja A

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Ostavite komentar