Glumica se nije u javnosti pojavila dvije godine - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica se nije u javnosti pojavila dvije godine

Holivudska glumica Sibil Šepard (71) u javnosti se nije pojavila čak dve godine. Sada je snimljena u Los Anđelesu dok je šetala svoja tri psa.

Glumica, koja je ovog leta odustala od uloge u humorističkoj seriji “I Love This For You”, u našim medijima najviše je pominjana pre nekoliko godina kada se verila sa srpskim psihologom Andrejom Nikolajevićem. Verili su se 2012. godine, ali je veridba prekinuta 2015. godine.

Prema pisanju američkih medija, glumica retko izlazi iz kuće, a poslednji put je viđena u javnosti u septembru 2019. godine, na sportskoj utakmici.

Foto: Profimedia

Gledaoci je i danas pamte po ulozi Madi u hit-seriji “Slučajni partneri”, u kojoj je glumila sa Brusom Vilisom. Serija se prikazivala osamdesetih godina i za ovu ulogu je dobila dva Zlatna globusa.

Pre glume bila je uspešna manekenka, još kao devojka osvojila je titulu Mis Memfisa i proglašena je manekenkom godine. Dva puta je bila u braku i ima troje dece, a jednom prilikom izjavila je kako je u određenom periodu života htela muškarce da zameni ženama jer joj se činilo da je s njima lakše.

Pre jedanaest godina objavila je biografiju u kojoj je rekla da bi sve uradila za Brusa Vilisa.

Foto: Profimedia

Bila je poznata i po svojim brojnim aferama sa slavnim muškarcima, od kojih je sama priznala one sa Brusom Vilisom, Džefom Bridžisom, Donom Džonsonom i Piterom Bogdanovićem.

Udavala se dva puta i ima troje dece.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar