23. Septembra 2021.

Glumica se nije u javnosti pojavila dvije godine

Big Portal

Glumica, koja je ovog leta odustala od uloge u humorističkoj seriji “I Love This For You”, u našim medijima najviše je pominjana pre nekoliko godina kada se verila sa srpskim psihologom Andrejom Nikolajevićem. Verili su se 2012. godine, ali je veridba prekinuta 2015. godine.

Prema pisanju američkih medija, glumica retko izlazi iz kuće, a poslednji put je viđena u javnosti u septembru 2019. godine, na sportskoj utakmici.

Foto: Profimedia

Gledaoci je i danas pamte po ulozi Madi u hit-seriji “Slučajni partneri”, u kojoj je glumila sa Brusom Vilisom. Serija se prikazivala osamdesetih godina i za ovu ulogu je dobila dva Zlatna globusa.

Pre glume bila je uspešna manekenka, još kao devojka osvojila je titulu Mis Memfisa i proglašena je manekenkom godine. Dva puta je bila u braku i ima troje dece, a jednom prilikom izjavila je kako je u određenom periodu života htela muškarce da zameni ženama jer joj se činilo da je s njima lakše.

Pre jedanaest godina objavila je biografiju u kojoj je rekla da bi sve uradila za Brusa Vilisa.

Foto: Profimedia

Bila je poznata i po svojim brojnim aferama sa slavnim muškarcima, od kojih je sama priznala one sa Brusom Vilisom, Džefom Bridžisom, Donom Džonsonom i Piterom Bogdanovićem.

Udavala se dva puta i ima troje dece.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare