Glumica progovorila o životnoj borbi sa opakom bolešću - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica progovorila o životnoj borbi sa opakom bolešću

Glumica Zinaida Dedakin objasnila je kako je uspela da pobedi opaku bolest.

Glumica Zinaida Dedakin je osoba koja, gde god da se pojavi, pleni svojim vedrim duhom. Uvek ostavlja utisak vesele osobe, koja s osmehom hrabro ide kroz život.

Zahvaljujući takvoj harizmi, Zinaida se izborila za svoje mesto u glumačkom svetu. Međutim, javnosti je nepoznat detalj da je uspela da se izbori sa opakom bolešću.

Glumica se tokom teškog perioda obratila za pomoć psihoterapeutu Marku Pešiću, za kog kaže da joj je mnogo pomogao.

– Da, ja sam se razbolela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome lečio? Lečili su me ljudi i ta njihova toplina. Verovala sam u “bele misli”, ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne verujete. Moja deca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji – ispričala je glumica, a potom dodala:

– Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko veruje ili neveruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. NJega nema godinama – ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”.

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar