Magazin Showbiz

Glumica priznala da je učestvovala u kriminalnom poduhvatu: Ide u zatvor

Američka glumica Lori Lohlin i njen suprug, dizajner Mosimo Đianuli, priznali su krivicu i odslužiće kaznu u zatovru za učešće u kriminalnom poduhvatu, prenose svetski mediji.

Njih dvoje se nalaze među 50 optuženih da su učestvovali u navodnom kriminalnom poduhvatu da decu upišu na koledž, iako su na početku suđenja odbacivali sve navode optužnice.

Lohlin (55) je prihvatila da odsluži kaznu zatvora u trajanju od dva meseca, a zajedno sa suprugom pristala je na dogovor koji podrazumeva i finansijsku nadoknadu i rad u dobrotvorne svrhe pod nadzorom. U zatvor će i njen suprug.

Tužilaštvo je navelo da su Lahlin i Đianuli platili pola miliona dolara mita da svoje dve kćerke upišu na Univerzitet Južna Karolina, navodno kao članice veslačkog tima.Embed from Getty Images

Pod uslovima nagodbe, glumica će biti dva meseca u zatvoru, platiće 150.000 dolara i imaće obaveznih 100 sati dobrovoljnog rada, dok će njen suprug iza rešetaka provesti pet meseci, a moraće da plati 250.000 dolara kazne i odradi 250 sati dobrovoljnog rada.

Među onima koji su učestvovali u sličnoj prevati je i glumica Felisiti Hofman, “očajna domaćica” koja je bila optužena i priznala krivicu. Hofman je već odslužila kaznu zatvora u trajanju od 11 dana od dvonedeljne kazne u zatvoru u okolini San Franciska, prenoso Dailynews.

Danas objavljeno

U LOBANJU UGRADIO ANTENU pomoću koje čuje boje i razgovara!

Zeljka

Da li znate da se u četkama i na češljevima za kosu nalazi preko 3.500 BAKTERIJA?

Zeljka

Teorija, mit ili ideologija zavjere?

Zeljka

Ostavite komentar