Glumica primila vakcinu u 7. mjesecu trudnoće - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica primila vakcinu u 7. mjesecu trudnoće

Voditeljka i glumica Marijana Mićić (38) objavila je danas na društvenim mrežama da se vakcinisala protiv korona virusa u poodmakloj trudnoći, što je pokrenulo veliki broj komentara njenih pratilaca.

– Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu – glasile su neke od rečenica koje je Marijana dobila ispod svoje objave na Instagramu, na šta je odgovorila:

– Samo ću napisati – sram vas bilo!

Komentari su se samo nizali, a mnogi su je podržali zbog odluke da misli na sebe i druge primanjem vakcine protiv korone.

– Da li su vam tražili neku potvrdu od ginekologa? – glasilo je jedno pitanje koje je glumica dobila.

– Ne, samo izveštaj sa poslednjeg pregleda – odgovorila je Marijana, a dobila je i poruke poput: “bravo”, “svaka ti čast”, “tu je i dupla maska!” i drugih.

– Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila – navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

Danas objavljeno

Ivana Nikolić u bikiniju nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Siniša Mihajlović postao djed

Vanja A

Preminuo Raša Đelmaš, nekadašnji bubnjar Yu grupe

Zeljka

Ostavite komentar