Glumica postidila Breda Pita i nasmijala publiku do suza - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica postidila Breda Pita i nasmijala publiku do suza

Ovogodišnju dodelu Oskara obeležili su pobeda filma “Nomadland” Kloi Žao, istorijski trenutak u kategoriji “najbolji reditelj” u kojoj su nominovane dve žene (Kloi Žao i Emerald Fenel) ali i – korejska glumica Ju Jung Jon koja je dobila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu.

Film “Minari” Li Ajzek Čanga kao delimična autobiografija reditelja i scenariste prati sreću i nesreću korejske porodice Jo po dolasku u Arkanzas. Borbu za bolje sutra i srećniji život dodatno je ulepšalo prisustvo Ju Jung Jon u ulozi komične bake koju unuk Dejvid stalno opominje rečima: “Ti nisi prava baka. Prave bake prave kolače. Ti se kartaš i gledaš boks”.

“Tako sam srećna što sam nominovana. Nisam ni sanjala da ću biti nominovana za Oskara. Ljudi će biti jako srećni zbog mene ako pobedim, ali veoma je stresno”, rekla je Jon za medije kada su je pitali kako se oseća kao prva korejska glumica nominovana za Oskara.

Jon koja je rođena komičarka kad je sinoć dobila Oskara na sceni je rekla:

“Gospodine Bred Pit, konačno. Drago mi je da sam vas upoznala. Gde ste bili dok smo snimali film?”

Naime, Pit je bio producent filma “Minari”, ali jedna od glavnih glumica ga nije videla na snimanju.

Foto: Profimedia

“Ne verujem u konkurenciju i takmičenje. Kako ja mogu da pobedim Glen Klouz. Svi nominovani smo pobednici u filmovima u kojima glumimo. Želim da se zahvalim sinovima zbog kojih sam počela da radim. Vidiš sine, mama nije bila tu, radila je i sad je dobila Oskara”, rekla je na govornici Jon i nasmejala publiku.

Iskrena Jon posle nagrade SAG imala je simpatičan komentar na račun velikih filmskih događaja i da ništa ne zna o dodeli nagrade BAFTA, ni i Oskaru.

“Ne znam ništa o Oskaru i BAFTI. Toliko sam dugo u ovom poslu i veoma sam poznata u svojoj zemlji, ali ne internacionalno. Nemam pojma šta se događa. Nemam pojma šta mi se dešava. Tako da nemoj ništa da me pitate”, rekla je Jon.

Danas objavljeno

“KISS” rokeri pomiješali Austriju i Australiju

Vanja A

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Vanja A

10 impresivnih rimskih građevina u svijetu

Vanja A

Ostavite komentar