8. Novembra 2021.

Glumica podržava vjerenika Arona Rodžersa, NFL igrača koji je lagao da je imunizovan

Big Portal

Kvoterbek “Grin Bej Pekersa” nedavno je bio pozitivan na virus i kasnije je tvrdio da je žrtva “probuđene mafije” i “kulture otkazivanja” nakon što je javnost saznala da je odlučio da se ne vakciniše protiv pandemije, uprkos tome što je novinaru rekao da je “imunizovan” u avgustu.

Njegova izabranica, glumica Šejlin Vudli, međutim, ne dozvoljava da bilo šta utiče na njihovu vezu i potpuno podržava Rodžersa.

“Na kojoj god strani spektra da se nalazite kada je u pitanju Aron i njegov antivakserski stav i kako on traži druga sredstva imunizacije, kako on to naziva, jedina osoba koja ga podržava je njegova verenica za koju se zna da ima sopstvene jedinstvene načine traženja zdravstvenih alternativa”, rekao je izvor za “HollywoodLife”.

“Neki prijatelji su mislili da će Šejlin biti užasnuta zbog čitave situacije, pa čak i ljuta na njega, ali ona se ne obazire na komentare na mrežama i izbegava da ulazi u raspravu sa svima koji su protiv njenih i Aronovih stavova o svemu tome. Trenutno to ne prvi nikakav pritisak u njihovoj vezi jer je odlučila da pruži punu podršku muškarcu koga voli”, objašnjava taj izvor.

Njena podrška dolazi nakon što je Aron javno branio sebe i svoj izbor da se ne vakciniše.

“Šta je sa mojim telom, mojim izborom? Šta je sa donošenjem najbolje odluke za moje okolnosti?” rekao je tokom pojavljivanja u emisiji “Pat McAfee Show”, dodajući da on “ravna zemlja-antivakser”, već “kritički mislilac”.

Takođe je objasnio da je razgovarao sa “medicinskim stručnjacima” i uradio je sopstveno istraživanje.

“Za mene je to značilo mnogo učenja u vansezoni… Konsultovao sam se sa svojim dobrim prijateljem, Džom Roganom, i radio sam mnogo stvari koje je preporučio u svom podkastu”, potvrdio je on.

Neke od kritika na Aronov račun odnose se na različita pravila za vakcinisane i nevakcinisane NFL igrače. Od kada je u avgustu objavio da je “imunizovan”, viđen je kako na stadionima bez maske uprkos pravilu koje zahteva da oni koji su odlučili da ne dobiju vakcinu uvek nose masku.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare