Glumica podijelila fotografije svoje djece koja su se vratila u školu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica podijelila fotografije svoje djece koja su se vratila u školu

“Jedno kreće na prvu godinu fakulteta, drugo dvoje u sedmi razred. Kuća je drugačija”.

Pored angažovanja na snimanju nastavka kultne serije “Seksi i grad”, Sara Džesika Parker paralelno nastavlja i sa majčinskim dužnostima. Njena deca su krenula u školu, a to sve je lepo dokumentovala na Instagramu.

Ova 56-godišnja glumica objavila je fotografije svojih bliznakinja Lorete i Tabite koje su krenule u sedmi razred, kao i 18-godišnjeg sina Džejmsa Vilkija, koji je brucoš na Univerzitetu Brown:

“U rasponu od sedam dana. Jedno kreće na prvu godinu fakulteta, drugo dvoje u sedmi razred. Kuća je drugačija. Mi smo drugačiji. Potrebni smo im više. I daleko manje. Mnogi to znaju. Guši me vreme koje prlazi. Oduševljena sam mogućnostima koje ih čekaju. Ljubav. Ljubav. Ljubav”, napisala je u opisu objave.

Podsetimo, Sara je 1992. upoznala je glumca Metjua Broderika, sa kojim se venčala u maju 1997. godine. Pet godina kasnije dobili su sina Džejmsa Vilkija. Uz pomoć surogat majke 2009. godine dobili su blizanke Loretu i Tabitu.

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar