6. Augusta 2021.

Glumica otkrila: Razvodim se poslije 8 godina braka

Big Portal

Njena objava je mnoge iznanadila, ali i rastužila:

“Početak je često najbolji deo ljubavi. Vatromet, pobuna – privlačnost. Početak signalizira široko, otvoreno područije mogućnosti. Podelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete da srećno umrete znajući da vam je to poslednji obrok. Kupite flašu viskija i podelite ga. Pustite savršenu pesmu na džuboksu i zaplešete s nekim koga znate celi život, iako ste gae upoznli pre nekoliko minuta”, započela je glumica svoju objavu ispod crno-bele fotografije na kojoj se ona i Majkl ljube.

“Tako se bojimo kraja. Da izgubimo ono što imamo jer smo dobili ono što ste hteli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Nepoznato. Što ako smo se odlučili da ne plašimo, nego volimo? Možda će nekima ovo da zvuči čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina. Naša srca su puna, jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno drugome kao što to činimo u ovoj odluci da se razdvojimo”, napisala je.

“Zajedno, tokom poslednjih deset godina, Majkl i ja smo svaki put birali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo to činili na dan našeg venčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da slede pozivi u četiri ujutro. Pesme će se razmenjivati ​​radi komuniciranja samo onoga što pesme mogu. Smejemo se dok planiramo sledeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo da podelimo našu najnoviju saradnju. Verujemo da su najepskije ljubavne priče one koje prevazilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je da doživimo ljubav poput ove i nastavimo da se divimo lepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad dođemo do kraja nečega i shvatimo… tek smo na početku”, zaključila je emotivnu objavu.

Brojni pratioci, ali i poznate ličnosti kao što su Rita Vilson, Rejčel Bilson uputili su reči podrške u komentarima: Šaljem vam puno ljubavi i snage”, “Predivan novi početak”, “Prelepo rečeno. Srećno na novom putovanju”, neki su od komentara.

Podsetimo, oar se upoznao na snimanju drame “Big sur” 2011. godine, a dve godine kadnije su se venčali.

https://www.instagram.com/p/CSMgZporjA5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d4913bbd-39f1-447e-b526-debc55422155

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare