Glumica optužila reditelja za zlostavljanje: "Skoro 20 godina sam ćutala" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica optužila reditelja za zlostavljanje: “Skoro 20 godina sam ćutala”

Glumica Karizma Karpenter, najpoznatija po ulozi Kordelije Čejs u serijama “Bafi ubica vampira” i “Ejndžel”, optužila je reditelja i producenta Džoza Vidona da ju je zlostavljao na snimanju ovih serija, posebno za vreme njene trudnoće.

U objavi na društvenim mrežama napisala je da je Vidon “zloupotrebljavao svoju moć u brojnim prilikama” te da je stvorio “neprijateljsko i toksično okruženje” na snimanjima.

Navodno ju je nazivao debelom dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ispitivao je da li zadržati bebu, a zatim joj dao otkaz nakon što se porodila.

“Gotovo 20 godina držala sam jezik za zubima i smišljala izgovore za određene događaje zbog kojih sam traumatizovana do današnjeg dana”, započela je svoju objavu glumica.

U nastavku je navela da su joj “uznemirujući incidenti” izazvali “hronično fizičko stanje s kojim moram da živim”.

Karpenter je podržala i glavna glumica Sara Mišel Geler.

“Iako sam ponosna što se moje ime veže za Bafi Samers, ne želim da budem povezana s imenom Džoza Vidona. Podržavam sve žrtve zlostavljanja i ponosna sam na njih što su odlučile da progovore”, napisala je na Instagramu.

Inače, slične optužbe na račun Vidona prošlog jula izneo je i glumac Rej Fišer koji je tvrdio da je Vidonovo ponašanje na snimanju “Justice League” bilo “odvratno, zlostavljačko, neprofesionalno i potpuno neprihvatljivo”.

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar