Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza

Tokom snimanja filma “Avatara 2”, Kejt Vinslet je uspjela da snimi scenu pod vodom i zadrži dah sedam minuta i obori rekord koji je držao Tom Kruz u filmu “Nemoguća misija: Otpadnička nacija”.

Naime, kako navodi portal MSN, Vinslet je na snimanju nastavka legendarnog filma Džejmsa Kamerokana snimala scenu pod vodom duže od sedam minuta i tako potukla rekord Toma Kruza. On je u sceni pod vodom u petom nastavku filma “Nemoguća misija” izdržao šest minuta.

Slavna glumica nije glumila u prvom filmu “Avatar”, a na osnovu objavljenih fotografija, izgleda da tumači neku vrstu morskog bića sa krilima. Snimanje “Avatara 2” zahtijevalo je da veći deo ekipe budu stručnjaci za podvodna snimanja, a Vinslet je takođe imala opsežne pripreme za ulogu.

Kako je rekla, morala je da nauči da roni kako bih odigrala tu ulogu u Avataru.

“I to je bilo prosto nevjerovatno”, poručila je Kejt Vinslet u intervjuu za Holivud reporter.

Inače, ono što je za sada poznato o nastavku “Avatar” je da priča prati lik iz prošlog filma Džejka Salija, koga tumači Semjuel Vortington i Nejtri, koju igra Zoi Saldana. Njih dvoje putuju preko Pandorinih okeana i suočavaju se licem u lice sa klanom Metkajina koji živi pod morem, gdje upoznaju Na’vi koja se zove Ronal koju tumači Kejt Vinslet.

Nezavisne

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar