Glumica objavom o svojoj bolesti rasplakala mnoge: "Moj sin je pobjegao od mene" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica objavom o svojoj bolesti rasplakala mnoge: “Moj sin je pobjegao od mene”

OTKRILA je istinu o tome kako izgleda majčinstvo dok se bori s hroničnom bolešću.

Prošle jeseni Selmi Blair je dijagnostifikovana multipla skleroza koja, između ostalog, utiče na pokretljivost, a party nakon Oscara bio je prvi svečani događaj na kojem se Selma pojavila sa štapom. Kako je tada otkrila, godinama je ignorisala simptome i živjela u uvjerenju da su to samo prolazne tegobe.
Ipak, otkako se suočila s bolešću, Blair je odlučila biti brutalno iskrena o svim usponima i padovima s kojima se susreće. Tako je u jednoj od svojih posljednjih objava na Instagramu otkrila neke srceparajuće istine o tome kako je biti roditelj dok se boriš s hroničnom bolešću.

“Ovo je istina. Zlo mi je. Povraćam i sve ono što nije pristojno javno govoriti. Moj sin je pobjegao. Od mene”, napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je vidno iscrpljena.

Inače, riječ je o fotografiji koja je nastala nakon što je primila terapiju za multiplu sklerozu, rekavši da upravo ti tretmani “uzimaju danak” i često je čine bolesnom.

Ipak, ona ne gubi volju i snagu.

“Proći ću kroz ovo. Proći će… Tako mi je drago što sam to ja, a ne moje dijete”, napisala je i mnoge rasplakala, a otkrila je i kako joj je ponekad teško vjerovati da će se ikad više osjećati dobro.

 

Index

Danas objavljeno

Ko je majka, a ko ćerka? Ova žena potrošila je 50 hiljada evra na operacije

Zeljka

Kakva ljubav: U braku su 67 godina, susret poslije 8 mjeseci izmamio suze

Zeljka

Četvoro djece princa Filipa biće u pratnji kovčega

Zeljka

Ostavite komentar