6. Augusta 2021.

Glumica objavila emotivnu poruku i otkrila da se razvodi

Big Portal

– Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna – atrakcija. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je ovo posljednji obrok. Kupite bocu viskija. Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešite s nekim koga poznajete cijeli život, iako ste se upoznali prije nekoliko minuta – započela je glumica opis fotografije.

https://www.instagram.com/p/CSMgZporjA5/

– Svi se bojimo kraja. Da izgubimo ono što imamo jer smo dobili ono što smo htjeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Što ako se odlučimo ne bojati, nego voljeti. Ako je taj najosjetljiviji posljednji treptaj plamena postao potpuno druga vrsta peći.Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina – dodala je.

– Srca su nam puna jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno za drugo kao što to činimo u ovoj odluci o razdvajanju. Zajedno, tokom posljednjih deset godina, Michael i ja smo svaki put odabrali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo zapleli prste na dan našeg vjenčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. – napisala je Kate, te dodala da unatoč razdvajanju ona i Michael nastavljaju surađivati.

Znamo da stižu pozivi u 4 ujutro. Pjesme će se razmjenjivati ​​radi komuniciranja samo onoga što pjesme mogu. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu najnoviju suradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav ovako, i nastaviti se čuditi ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad nečemu dođemo do kraja i shvatimo … tek smo na početku. – zaključila je, a brojni pratitelji su joj u komentarima izrazili podršku.

Izvor:24.sata hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare