Glumica na udaru kritika: Toksična je - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica na udaru kritika: Toksična je

Mlada glumica, zvezda serije “Glee” Lea Mišel, koju se mnogi dugo sažaljevali zbog tragične ljubavi, sada se našla na udaru medija zbog navoda pojedinih njenih kolega da je zapravo veoma loša i toksična osoba.

Mnogi su je naime sažaljevali zbog tragične ljubavne priče sa glumcem Korijem Montejtom, kojeg su pronašli 2013. godine u hotelskoj sobi u Vankuveru. Međutim, priče koje sada stižu ruše sliku koju se trudila godinama da izgradi.

Naime, neimenovani izvori su za medije naveli da je glumica razmažena, prava diva i prilično zlobna. Isti izvor je za Page six ispričao je da se glavna glumica serije “Glee” ponašala prilično toksično na snimanjima, a saradnja s njom bila je nemoguća.

Ovaj portal je objavio je svedočanstvo jedne osobe koja je radila s Mišel 2012. kad je potpisala ugovor s jednom kozmetičkom kompanijom vredan milion dolara. Njena obaveza bila je da snimi kratki video o tome kako neguje kosu, koji je sadržao samo pet pitanja, a Mišel je usred svega ustala i otišla.

“Sva pitanja i odgovori bili su unapred dogovoreni, trebalo je samo da odgovori zaposlenima kozmetičke kompanije na pet pitanja pred kamerom o svojoj nezi kose. Nakon dva pitanja Lea je samo ustala, rekla da je gotova i išetala van, svi su bili u šoku. Šef te kompanije pitao je da li se vratiti, a njena majka je odgovorila da neće”, ispričao je neimenovani izvor.

Nakon toga kompanija je angažovala glumicu Blejk Lavli.

“Ona je takva. Ovo je mala industrija, drugi brendovi brzo su saznali sve o njoj”, dodao je.

Ipak, postoje izvori koji tvrde da je s Mišel bilo divno sarađivati.

“Ne sećam se da je bila teška na setu”, rekao je drugi izvor.

Ovo nisu jedine optužbe na račun Mišel. Njena koleginica iz serije “Glee” Samanta Var napisala je na Twitteru: “Sećaš li se kad si mi prvi posao na televiziji pretvorila u pakao? Rekla si svima da ćeš mi se po*rati u periku”.

Drugi član ekipe nazvao je Mišel veoma “neugodnom”. Žerard Kanoniko tvrdi da je bila noćna mora sarađivati s njom 2006. na Brodveju.

“Plakala sam svaku noć zbog zlobnih i manipulativnih stvari koje je radila. Imala je samo 12 godina, a bila je užasna”, rekla je Elizabet Oldrih, koja je bila Leina zamena u predstavi “Ragtime” iz 1998. godine.

Iako nije želela ništa da komentariše za “Page Six”, “The Post” je objavio da je Mišel, koja je u sedmom mesecu trudnoće, nakon ovih prozivki doživela prosvetljenje, da sluša šta ljudi govore o njoj i želi se izvini.

B92

Danas objavljeno

Scarlett Johansson tuži „Disney“ zbog filma „Crna udovica“

Vanja A

Fotografije koje dokazuju da je sve na Instagramu laž

Vanja A

Joaquin Phoenix opet doživio potpunu transformaciju, ne liči na sebe

Vanja A

Ostavite komentar