Glumica Ljiljana Blagojević o životu van Beograda: "Prija mi mir, selo daje slobodu" - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica Ljiljana Blagojević o životu van Beograda: “Prija mi mir, selo daje slobodu”

Glumica Ljiljana Blagojević život u prestonici zamenila je životom na selu, gde je, kako kaže, pronašla mir.

Ljiljana sa suprugom Sinišom Kovačevićem već neko vreme živi van Beograda, a sada je govorila o tome zbog čega se odlučila na ovaj korak i koliko je raduje kada je posete ćerka Kalina i unuke Miona i Anika.

– Meni i mojim godinama sada prija mir. Selo nudi i neku drugu vrstu slobode i kontakta sa prirodom, čovek kao deo prirode mora da ima taj kontakt i razmenu. Opet, ne možete da nemate prisustvo grada… Konkretno kultura, to je smešteno u gradu, ovo čime se ja bavim, izložbe su u gradu. Dolaze mi unuke i volim da sam sa njima, malo je danas te ljubavi i to su jedini kontakti u kojima ja sebe ne suzdržavam i zagrlim ih bez obzira na sve – rekla je glumica za emisiju “Premijera”.

Ona je govorila i o pozorištu, koje je njena velika ljubav i u kojem je ostvarila brojne zapažene uloge.

– Publika voli da prepoznaje stvari. S obzirom na to da pozorište deli sudbinu društva u kome se nalazi, onda je normalno da se bavi i problemima društva u kome postoji. Da li su to autori koji su daleka prošlost ili neki savremenici, zadatak umetnika jeste da komentariše vreme u kome je živeo i da odgovara na pitanja koje mu postavlja čovečanstvo i običan građanin – rekla je Ljiljana Blagojević.

Danas objavljeno

I u najtežim trenucima misli na druge: Ovaj gest Milice Pavlović će vas oduševiti

Vanja A

Nataša Bekvalac otkrila kakav joj je život bio kada se doselila u Beograd

Vanja A

Saša Popović i Suzana Jovanović pripremili “gala” vjenčanje za sina

Vanja A

Ostavite komentar