Glumica koja je odbila ulogu Emilije Popadić u Boljem životu: Ne kajem se - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica koja je odbila ulogu Emilije Popadić u Boljem životu: Ne kajem se

Glumica koja je odbila ulogu Emilije Popadić u Boljem životu otkrila je i zbog čega nije prihvatila da glumi u ovoj seriji.

Serija „Bolji život“ prikazivala se u periodu od 1987. do 1991. godine i brzo je ušla u legendu, a sa jednakim interesovanjem se prati i decenijama kasnije kada se reprizira, prenosi Nova.rs.

Glavni junaci ove serije su legende našeg glumišta, a jedna od njih je i Svetlana Ceca Bojković koja je glumila Emiliju Popadić.

Ipak, ova uloga nije bila namenjena njoj, već njenoj koleginici Dari Džokić, ali ju je ona odbila.

Kako je kasnije objasnila, imala je mnogo obaveza u pozorištu, te zbog toga nije mogla da prihvati ponudu reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniše Pavića.

Ivan Dinić/Nova.rs

„Odbila sam ‘Bolji život’, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog svog postupka. Tako je trebalo da bude“, ispričala je Dara u jednoj emisiji.

Dara Džokić se na televiziji pojavila u seriji „Povratak otpisanih“, a do sada je odigrala veliki broj uloga, kako na televiziji, tako i u pozorištu.

Dve i po decenije je bila u braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem koji je preminuo 2009. godine, a upoznali su se u Klubu književnika.

N1.

Danas objavljeno

Aleksandra Mladenović otvorila dušu: “Ako si ISKREN, ljudi te mogu prevariti”

Zeljka

Anđelka Prpić redovno ide kod PSIHOLOGA: Sada živi po svojim pravilima

Zeljka

NAPUSTILA SCENU U JEKU SLAVE: Gdje je danas Ceca Slavković

Zeljka

Ostavite komentar