Glumica Jelena Đukić: "Muškarci koriste moć, bila sam žrtva mobinga" - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica Jelena Đukić: “Muškarci koriste moć, bila sam žrtva mobinga”

Uloga Višnje u seriji “Igra sudbine” donijela joj je veliku popularnost. Glumicu Jelenu Đukić smo imali prilike da gledamo u mnogim filmskim ostvarenjima, kao i u pozorištu, a glumica sada priznaje da joj nije problem da se transformiše, ugoji ili pak obnaži, ako je za potrebe uloge.

“Ja to ne radim po svaku cenu, već isključivo kada vidim da to ima smisla. Kada je priča dobra i da ja kao glumica poverujem u to i da mogu da je opravdam što da ne. Ja sam odbijala uloge gde sam procenjivala da je besmisleno da to radim”, rekla je Jelena o obnaživanju pred kamerama, prenosi “Prva.rs”

Da li ste imali neprijatnih situacija kao vaše koleginice koje su javno govorile o seksualnim uznemiravanjima i silovanjima?

“Ne mogu da kažem da nisam imala tu vrstu izazova, da nisam bila žrtva mobinga. To žene osećaju posebno u našem poslu i estradi. Nažalost je to tako. Sigurno je i u drugim poslovima. Tamo gde muškarac oseti moć, a postoje takvi muškarci, koji su na pozicijama, da koriste svoju moć. Ne oseća se dobro čovek u tome, ali opet je na osobi da li će da prihvati te stvari ili ne. Ja sam bila u situaciji gde sam mogla da kažem ne”, bila je iskrena Jelena.

Izvor: B92

Danas objavljeno

“Možda neću biti živa kad sin pođe u školu”: Supruga Dejana Tomaševića otvoreno o BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU

Zeljka

Mile Kitić otkrio da li je zaista dobio batine na nastupu: “Ovo je prava istina!”

Zeljka

Da bi svirao u RIBLJOJ ČORBI morao je da uradi nešto NEVJEROVATNO!

Zeljka

Ostavite komentar