Glumica jedva spaja kraj sa krajem nakon razvoda? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica jedva spaja kraj sa krajem nakon razvoda?

Prije godinu dana In Touch je izvijestio da je 41-godišnja glumica Katie Holmes bila prisiljena raditi slabije plaćene poslove kako bi sastavila kraj s krajem.

Tabloid je tada tvrdio kako ju je razvod od Toma Cruisea financijski nemilosrdno iscrpio, a iz nagodbe je uspjela ‘izvući’ tek 400 hiljada dolara godišnje za uzdržavanje njihove 15-godišnje kćeri Suri.

Pictures of Katie Holmes, Picture #197855 - Pictures Of Celebrities

-Katie je bila ponosna što se udaljila od Toma, ali nije osigurala pozamašnu financijsku nagodbu. To je možda bila velika pogreška. Ima ogromne troškove i trenutno nema stabilnu platu – izjavio je neimenovani izvor za navedeni tabloid. Međutim, je li stvarno istina da Katie ne stoji dobro s finansijama? Gossip Cop navodi kako je smiješno pretpostavljati takvo nešto. Holmes se ne kaje zbog svojih odluka, a posebno ne zbog odluke o razvodu od Toma Cruisea. Prema Celebrity Net Worthu, Holmes vrijedi oko 25 milijuna dolara.

Možda nema financijski problema, ali u ljubavi joj baš i ne ide. Podsjetimo, nedavno je njen glasnovogornik potvrdio da se Katie razišla od Emilia Vitola Jr., kuhara s kojim je bila u vezi nešto manje od godinu dana.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Kreativni direktor „Balensijage“ se izvinjava zbog neprikladne kampanje sa decom

Vanja A

Najbolji bivši na svijetu

Vanja A

Samo jedan posto ljudi za deset sekundi može vidjeti riječ na fotografiji, jeste li među njima

V.R.

Ostavite komentar