Glumica je željela samo njega, a on ju je osramotio i ostavio: Dotakla je dno, završila u zatvoru, tek skandal sa ćerkom... - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumica je željela samo njega, a on ju je osramotio i ostavio: Dotakla je dno, završila u zatvoru, tek skandal sa ćerkom…

Glumica Ornela Muti je popularnost u rodnoj grudi, Italiji, stekla sredinom sedamdesetih u jednoj seriji, a svijet je njena hipnotišuća ljepota očarala poslije uloge princeze Aure u “Fleš Gordonu”.

Glumica Ornela Muti je popularnost u rodnoj grudi, Italiji, stekla sredinom sedamdesetih u jednoj seriji, a svet je njena hipnotišuća lepota očarala posle uloge princeze Aure u “Fleš Gordonu”.

FOTO: PROFIMEDIA

Rođena je 1955. godine. Sa deset godina njenu porodicu je zadesila tragedija, otac joj je stradao pod misterioznim okolnostima. Prvi brak je imala sa kolegom Alesiom Oranom, ali uz njega nije pronašla sreću.

Dok su mnogi ludeli za njom, ona je jurila samo jednog muškarca- Federika Fakinetija. Obasipao ju je poklonima, živela je luksuznim životom, ali ju je on ostavio tvrdivši da je dosadna i u krevetu i za svakodnevnu komunikaciju.

FOTO: PROFIMEDIA

Ornela je pored svoje fatalne lepote postala čuvena i po brojnim skandalima. Završila je u zatvoru zbog utaje poreza, a 2015. osuđena na osam meseci ili kaznu od 300.000 dolara jer je odbila da odigra predstavu koju je trebalo. To je uradila jer ju je Vladimir Putin zvao na večeru. Njena ćerka našla se na meti javnosti kada se slikala skroz obnažena, a još veći skandal je nastao kada se saznalo da ju je fotografisala upravo slavna glumica.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Primao platu 15 godina, a nije radio

Vanja A

Fatalna Dileta ostavila Turčina

Vanja A

“Samo budi zgodna”: Slavni glumci otkrili uloge zbog kojih su zažalili

Zeljka

Ostavite komentar