Glumica javno progovorila o problemima u porodici - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica javno progovorila o problemima u porodici

Mirka Vasiljević je istakla kako joj teže pada da uskladi sve svoje obaveze sa troje djece, od kada je Vujadin potpisao ugovor sa jednim klubom na Kipru.

– Trenutno sam u situaciji da sam svugdje pomalo. Do skoro sam bila samo u Srbiji, a sada je malo životna situacija promijenjena, tako da sam sada “leteća”. Čas sam ovdje, čas nisam tu, ali za potrebe posla sam uvijek u Beogradu – izjavila je glumica u “Premijeri”.– Malo se raspust produžio, tako da vjerovatno svi nekim dijelom uživaju, ali nekim dijelom i ne jer će to poslije morati da se odrađuje, ali dok traje lijepo je – dodala je Mirka.

Glumica je jasno progovorila šta joj najteže pada kod odgajanja troje djece:

– Nekada mi bude problem to rano ustajanje, zato što sam neispavana. Nekada mi je problem što tri puta treba uraditi domaći, provjeriti, prekontrolisati, nekad i natjerati da se uradi. Zavisi od dana do dana. Ipak, negdje što su stariji shvatam da je potpuno tačna i istinita ona izreka “mala djeca – mala briga, velika djeca – velika briga”. U nekim momentima kažem da bih se mijenjala za blizance koji su male bebe, iako ih treba hraniti na svaka tri sata i presvući, ali je to lakše nego ovako kad su veliki.

Danas objavljeno

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

D

Veljača o slučaju “Aleksić”: “Kad imate ime i prezime zlostavljača, ljudi to teže ignorišu”

Zeljka

GLUMCI PRIMILI KINESKU VAKCINU: Dramski umjetnici čekali u redu za imunizaciju na “Beogradskom sajmu”

Zeljka

Ostavite komentar