Glumica iskreno o suprugu Vujadinu i životu na Kipru - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumica iskreno o suprugu Vujadinu i životu na Kipru

Mirka u stopu prati svog supruga.

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o svom odnosu sa Vujadinom Savićem, pa odgovorila na pitanje koje im svi često postavljaju.

https://www.instagram.com/p/BkZzE1Zgfpa/

Mirka kaže je tradiconalno odgajana, pa i da će sigurno doći do vjenčanja.

https://www.instagram.com/p/BybKW5TA4wt/

“Što se tiče mog sudbonosnog “da”, nadam da će to biti jednog dana. I suprug i ja smo tradicionalno odgajani, volimo svadbe i rado odlazimo na njih. Ja sam sada i dio projekta čija je tematika svadba, tako da možda još koju sezonu da ispečem dobro zanat, pa da pokupim najbolje od svih običaja i onda primijenim na svojoj svadbi. Možda je ovo neki probni rad i dobra škola za moje vjenčanje”, kroz smijeh priča voditeljka i glumica.

Mirka trenutno živi na relaciji Kipar – Srbija.

https://www.instagram.com/p/Bw9z7SRJAvr/

“Suprug je profesionalno vezan za Kipar, a sa njim sam, od svoje 19. godine, obišla razne države gdje je igrao i živjela u njima. Ja se do sada nisam u inostranstvo nikada potpuno preselila, a i gluma je moje zanimanje i nemoguće je da prestanem da se bavim ovim zanimanjem. Ne bih mogla bez glume normalno da funkcionišem, tako da karijeru ne namjeravam da zapostavim. Kada sam dobila djecu, morala sam neke projekte tome da prilagodim, ali kako su moja djeca sve starija, meni se otvaraju mogućnosti da više radim. Imam svoje predstave koje igram u Akademiji 28, a kada mi slobodno vrijeme dozvoli, ja ću biti na Kipru. Znači – nisam se potpuno preselila. Suprug je trenutno dio fudbalskog kluba, a djeca i ja ćemo kombinovati moj poslovni i porodični život. Bitno je da se porodica ne zapostavi”, smatra Mirka.

https://www.instagram.com/p/BvOtCqxgAyq/

Blic

Danas objavljeno

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Goca Tržan otkrila zbog čega je ponosna na svoju kćerku: “Svima je to bio šok”

Vanja A

Ostavite komentar