5. Augusta 2019.

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolic nakon razvoda sačuvali prijateljstvo

Big Portal

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo i zajedno odgajaju sina Zarija.

Ivanu Nikolić publika će gledati i u nastavku serije “Ubice mog oca”, a gledaoci su je zavoleli i u serijama “Sinđelići”, “Žigosani u reketu” i mnogim drugim projektima.

Ivana Nikolić za “Blic” priča o ljubavi prema poslu, ali i kako je uspela da sačuva prijateljski odnos sa bivšim suprugom i kolegom Petrom Strugarom. Ona i Petar su bili u braku do 2015. godine i iz njega imaju sina Zarija.

Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina – kaže Ivana i dodaje:

– Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo.

Ivana je ljubav prema konjima prenela i na bivšeg supruga, a sada i na naslednika. Ona kaže da krah jednog braka ne znači da je izgubila veru u tu instituciju:

– Nisam prestala da verujem u ljubav i brak, ništa ne treba shvatati tragično u životu. Sve je popravljivo, svi se menjaju, svemu treba pristupiti tako.

https://www.instagram.com/p/BvWwwdVBiNE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ona i Petar su jedan od retkih parova na javnoj sceni koji je ostao u korektnim odnosima, zato smo Ivanu pitali da li sa bivšim suprugom može da priča i o ljubavi.

– Moguće je pričati sa Petrom o svemu, kad postavite stvari na prijateljski temelj, sve vam to postane normalno – kaže Nikolićeva, koju smo pitali da nam otkrije neke detalje nastavka serije “Ubice mog oca”.

Sve ćete morati da gledate. Sad je jedna specifična situacija u našoj kući, ja se vraćam posle jedne velike traume. Videćete kako se dalje odvija situacija u našem porodičnom domu – samo nam je zagolicala maštu glumica i priznala da se jako obradovala kada je dobila poziv da učestvuje u nastavku:

– Mnogo sam se radovala što se serija nastavila. Lestvicu su podigli baš visoko, što se tiče nečeg novog na našoj televiziji i drago mi je da se to nastavilo. Tu je i “Državni službenik” pa imamo sad jedan novi trend, kad su u pitanju naše serije i to je osveženje.

Njen i Petrov naslednik ima priliku da oba roditelja vidi na televiziji:

– Sin razume i normalno mu je čime se njegov otac i ja bavimo, zna ko šta snima, ali on to ne gleda, nije za njega još uvek taj sadržaj jer ima tek pet godina. Kao što je nama bilo normalno da pratimo profesije naših roditelja.

Njihov odnos obeležio je i jedan incident sa taksistom. Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta:

– Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem sa advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! Zatim je izašao iz automobila, kao i supruga, da bi video šta se dešava, odmah me je napao i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica – objasnio je Petar tada za “Blic”.

https://www.instagram.com/p/Br70bJDgfQh/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare