Glumci, komičari, reperi, pjevači na utakmici slavnih na Ol-staru - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumci, komičari, reperi, pjevači na utakmici slavnih na Ol-staru

ESPN i NBA objavili su rostere za utakmicu poznatih ličnosti na Ol-staru u petak, 18. februara u Klivlendu.

Postava uključuje glumce, komičare, pevače, repere, sportiste i još mnoge druge poznate ličnosti.

To su svestrani izvođač Mašin Gan Keli, rođen u Klivlendu, zatim reper Džek Harlou, komičarka Tifani Hediš, gradonačelnik Klivlenda Džastin M. Bib, Peleton instruktor Aleks Tusen, kao i voditeljka, glumica, sportistkinja i model Britni Elena debitovaće u takmici slavnih.

Pridruživši se hip-hop senzaciji Kvejvu, koji će se vratiti za svoje peto pojavljivanje. Dodatni igrači su portorikanski reper Anuel AA, Mat Džejms, zvezde kantri muzike Kejn Braun i Džimi Alen, zajedno sa renomiranim sportistima iz prošlosti i sadašnjosti, uključujući defanzivca Klivlenda Braunsa Majlsa Gereta, krilo Las Vegas Ejsa Deariku Hambi, legende Klivlend Kavalirsa Bubi Gibson i Andersona Varežaa, i olimpijca i profesionalnog skejtbordera Najdža Hjustona.

Članovi tima za proslavu 75. NBA sezone i članovi Nejsmit Memorijal košarkaške kuće slavnih Dominik Vilkins i Bil Volton biće kao glavni treneri na utakmici.

Kao što je prethodno najavljeno, početak utakmica će obeležiti takmičenje u šutiranju za četiri poena, a sponzor Ruffles i NBA će donirati 4.000$ za podršku fondu Maršal koledža za svaki pogodak, sa minimum 40.000$.

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar