GLUMAČKI PAR SE RASTAO: On progovorio o razvodu - BIGportal.ba
Ex Yu

GLUMAČKI PAR SE RASTAO: On progovorio o razvodu

Slaviša Čurović bio je u braku sa glumicom Tijanom Čurović, a iz njihove ljubavi rodila se devojčica. Iako njihov brak nije uspeo i par se razveo, glumac i njegova koleginica ostali su u korektnim odnosima. Slaviša je sada progovorio o razvodu i zbog čega smatra da najčešće dolazi do toga među…

Slaviša Čurović bio je u braku sa glumicom Tijanom Čurović, a iz njihove ljubavi rodila se devojčica. Iako njihov brak nije uspeo i par se razveo, glumac i njegova koleginica ostali su u korektnim odnosima.

Slaviša je sada progovorio o razvodu i zbog čega smatra da najčešće dolazi do toga među partnerima.

– U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod – rekao je Čurović i ističe da je svaki brak osuđen na razvod ako se ne poštuju prave vrednosti kao i to da treba sve učiniti da se očuva bračna zajednica, iako sam nije primer toga.

https://www.instagram.com/p/CI3dJCUpYWr/?utm_source=ig_web_copy_link

– Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod – rekao je Slaviša Čurović u intervjuu za Novosti.

Danas objavljeno

Nina Badrić zablistala u ležernoj kombinaciji, uporedili je s Monikom Beluči

Vanja A

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Ostavite komentar